Daadkrachtige locatieleider 24014

  • Nijmegen en omgeving
  • Reageer datum: 24-05-2024
  • Dienstverband: 0,8

Omschrijving vacature

Vacature daadkrachtige locatieleider St. Maartenschool

Werktijdfactor 0,8 (32 uur per week). 

Vanwege het vertrek van een van onze locatieleiders zijn wij, per 1 augustus 2024, op zoek naar een inspirerende en daadkrachtige locatieleider. 

Onze school 
De St. Maartenschool is een school voor leerlingen van 4 t/m 12 jaar met een lichamelijke of meervoudige beperking en voor langdurig zieke kinderen. Wij onderwijzen leerlingen in leerroute 1 t/m 6.  

Onze leerlingen hebben een intensieve ondersteuningsbehoefte waarbij revalidatiebehandeling nodig is om hen verder te helpen in hun ontwikkeling. 

Wij werken intensief samen met de Sint Maartenskliniek volgens de visie Eén Kind, Eén Plan (EKEP). 

Wij zoeken  
Een inspirerende en daadkrachtige locatieleider die met passie en visie leiding kan geven aan onze collega's. Een locatieleider met affiniteit voor onze doelgroep, lef, relativeringsvermogen en humor. Een zichtbare, betrokken en enthousiaste locatieleider die trots op de school is. Je bent communicatief sterk, oplossingsgericht en empathisch. Tevens heb je een afgeronde relevante opleiding of ben je bezig/bereid deze te volgen. Ervaring in het speciaal onderwijs is een pre.  

Dit ga je doen 
Als locatieleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team dat bestaat uit leraren en onderwijsondersteuners. Vanuit respect, vertrouwen én een duidelijke onderwijskundige visie geef je leiding aan een zelfverantwoordelijk team. Dit doe je in nauwe samenwerking met de regiodirecteur en collega-locatieleiders. Je bepaalt de koers, organiseert, regelt, stuurt, coacht en haalt het beste uit alle teamleden. Je ziet kansen voor de verdere ontwikkelingen van de school en werkt samen met het team aan het behalen van alle gestelde doelen.    

Dit bieden wij jou 
Een dienstverband van 0,8 (32 uur per week) voor schooljaar 24-25 met de intentie om het dienstverband voort te zetten. Deze functie is bij ons ingeschaald in salarisschaal A12 cao primari onderwijs.

Onze kernwaarden zijn: eigenaarschap, verbinding, kwaliteit en veiligheid.  

Enthousiast en geïnteresseerd?  
Wij nodigen je graag uit om te solliciteren! Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met locatieleider Karin Verberkt via e-mail k.verberkt@puntspeciaal.nl   

Voor informatie over de school bekijk onze website: www.maartenschool.nl  
 
Solliciteren kan tot en met 24 mei 2024 door je cv met motivatiebrief te mailen naar: vacatures@puntspeciaal.nl onder vermelding van nummer 24-014. 

Een ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de procedure.  

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst.  

Over Punt Speciaal

Punt Speciaal onderwijsgroep omvat zes scholen voor speciaal onderwijs: Talita Koemi (Nijmegen), De Kom (Druten), De Cambier (Tiel), Mikado (Gennep), Werkenrode School (Groesbeek) en St. Maartenschool (Ubbergen). Wij verzorgen onderwijs voor circa 1.200 leerlingen met een ondersteuningsvraag. Daarnaast coördineert Partner Passend Onderwijs de specifieke ondersteuning van leerlingen in het reguliere onderwijs. Ons bestuursbureau is gevestigd in Malden.

Solliciteren

Vacature

Upload cv

Alleen bestandtypes van Word en PDF zijn toegestaan

Vacatures 

Staat er nu geen (passende) vacature? We zijn altijd op zoek naar talenten. Vul onderaan het open sollicitatieformulier in en upload eventueel jouw curriculum vitae (cv).

}

“Punt Speciaal zet mijn kwaliteiten goed in, laat mij meedenken en geeft mij autonomie en verantwoordelijkheid. Ik heb een veelzijdige baan.”

aldus senior-managementassistent Punt Speciaal.